16 December 2010

Rush Hours .

Assalamu'alaikum warohmatullah ,

Sangat kesuntukan masa .

Rushing rushing and rushing .

Demi Encik Blog , ana luangkan jugak sedikit masa untuk mencoret atau menconteng sebenarnya .

Malam tadi exam (for mid-sem) maths II , dan petang ni physics II . Esok , LQM 1062 (arab II) .

Do'akan ana ye . Takut . (^_~)

Tapi alhamdulillah malam tadi dapat menjawab dengan tenang . Moga paper-paper seterusnya jugak begitu .InsyaAllah .

Terlalu banyak nak diceritakan sebenarnya . Cuma waktu tak banyak diperuntukkan untuk menaip . Tetapi lebih kepada mengulangkaji . Tak apa , apa-apa pekerjaan pun , kalau lillahi ta'ala , semuanya adalah 'ibadah .

Tak sabar . Tak sabar nak habiskan paper terakhir esok . Tak sabar untuk perkongsian . Tak sabar nak update blog .

Haish . TERlupa . Assobarulminal iman . (^_^)

Sabarlah wahai hati .

Ya Allah , berikanlah ketenangan pada hati ini , berikan jua kekuatan kepadanya agar ia tabah menharungi segalanya . Aamin .

3 comments:

  1. gudluck utk paper ! do ur best ;)
    thx akak cz bg kata2 nsihat.
    insyaAllah ,
    i'll try my best in dunia baru;)

    ReplyDelete
  2. thx alot !

    wahh ....
    exm td SANGAT susahhhh (^_~)

    ReplyDelete
  3. betul betul.sabar lah wahai hati :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...