17 December 2010

Cekallah Wahai Hati .

Dengan namaMu ya Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang .

Assalamu'alaikum warohmatullah ,

One word to describe my feeling RIGHT NOW . SUSAH !!!

Ok thats it . (^_^)

Tadi exam physics II , tak adala sampai nak meraung masa tengah jawab tu . Tapi lepas lecturer dah kutip paper , then it strucked ; what ive answered (atau more on conteng-conteng je kot) just now ?! Then fikir-fikir balik .

Just forget about it .
Let bygone be bygone .
Moreover , i'll start on a new chapter .

Bukak chapter baru . Yang dah lepas tu , tak kan masuk untuk final dah . FULL STOP .

Alhamdulillah 'ala kulli hal . Maths & Physics , lepas sudah . Arabic to go ! (^_^)

Semalam . 10Muharam 1432H .

Lepas exam malam tadi , ana pergi dengar talk dekat car park Mahallah ZC . Penceramah adalah Asyraf dan Hizbur , IMAM MUDA . Moderator , antara ustaz 'favourite' ana jugak ; Ustaz Syaari Abd Rahman . Tapi sebelum habis talk , ana dengan roommate terpaksa balik bilik . Al-maklumlah , hari ni ada exam . (ouh sedihnya)

Dapat bubur free ! Sepeket kecik untuk satu bilik yang ada 4 orang penduduk (bersyukur bersyukur !) .
Whats next ? Tak ingatlah . Too many things happened in a day . (^_^)

Hari ini .

Lepas exam terus on laptop (padahal bukan laptop sendiri) . Rasa macam nak hurai satu satu je soalan physics tadi . (Fadhilah , stop it !)

Next mission .
Upgrade blog . Study arab .
Eh , study dulu atau upgrade blog dulu ? (main-main aje) (^_~)

Perasaan yang bercampur-baur . Antara sedih , gembira dan semua lagi perasaan yang ada di muka bumi Allah ini .

Gembira kenapa ? (bukan sebab soalan tadi susah) Tapi sebab next week , boleh dikatakan setiap hari ada talk dan ceramah . *like banyak banyak*

Till then . Wallahu'alam .

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...